Artwork: Mignon Nusteling

Iets voor de eerste keer doen is best spannend. Want hoe werkt dat eigenlijk: Naakt kamperen, airfryen, yoga, ijsbaden, waarzeggers en carrièreswitches? Mignon Nusteling neemt jou – samen met haar man Sebastian, vriend én vijand – mee naar onze eerste ervaringen en vertellen meteen hoe jij het nog beter kunt doen. Na het luisteren van deze podcast durf jij alles! Van paardrijden tot snoeiharde moshpits. Of juist niet.

Alle Eerste Dingen is een podcast die wordt uitgegeven bij Ilvy Network. Heb je interesse om te adverteren? Neem dan contact op met de uitgever.

Projecthost/vaste co-host

Foto: Groninger Museum tijdens de museumnacht

Naast mijn eigen podcastformat ben ik beschikbaar als tijdelijke host of co-host voor een project. Voorbeelden van mijn co-hostschap is de pdocast Date Night Talkshow, waarin ik met seksuoloog Nynke Nijman en comedian Steven Brunswijk in gesprek ging met reality-sterren. Als projecthost zou je kunnen denken aan eenmalige releases, zoals de podcast van tijdens Open Monumentendagen.

Te gast in podcasts

Het overzicht aan podcasts waarin ik als gast mocht verschijnen volgt hieronder en is tevens te vinden als afspeellijst op Spotify: klik hier.