De Maaspiraat

De Maaspiraat neemt je mee dwars over het Dordtse eiland. In negen hoofdstukken en twintig interviews leer jij -lui vanaf de bank of met stadsgids in je hand- Dordrecht op een andere manier kennen. De voor de hand liggende tips van de gevestigde kanalen kennen we nu wel, maar hoe kun je eigenlijk door de Voorstraat haven lopen als er water doorheen stroomt? En hoe ontloop je andere toeristen? Welk biertje heeft het mooiste uitzicht? En wat is de lelijkste wijk van Dordrecht? Aan de hand van originele onderwerpen en invalshoeken leer jij je eigen- of nieuwe stad kennen! Jenk voor avontuurlijke toeristen, import-Dordtenaren of Schapenkoppen die nog te ontdekken hebben!

Afgelopen weekend een aantal mensen gesproken die Dordt verkenden aan de hand van ‘De Maaspiraat’ van Mignon Nusteling. Die komen dus echt op de leuke plekken.

gertjan kleinpaste (@gkleinpaste) op twitter

Zon- & Sodeflikstralen

Zon- & Sodeflikstralen is een bundel met meer dan 50 kleurrijke illustraties en gedichten over liefde, zelfbeeld, de maatschappij en het verliezen van een dierbare.

De gedichten zijn direct van taal, bij vlagen confronterend en meer dan eens beschreven als ‘poëzie voor mensen die niet per se van poëzie houden’. Daarmee is mijn doel om een toegankelijke dichtbundel te maken bereikt.

Ik zou eigenlijk willen dat ik je dichtbundel kon laten krimpen zodat ik ‘m altijd bij me kan dragen. Zo zo zo mooi en krachtig!

Hakomi, @positievepostbode.nl