De humor neemt de wereld zoals zij is, probeert haar niet te verbeteren of te bekeren, maar wel haar met wijsheid te verdragen, omdat het toch maar een zotte wereld is en blijven zal.

charles dickens
Mignon voor snackbar ’t Dammetje

Het normale leven in Nederland inspireert mij mateloos. Of nou ja, wat is normaal? Ik vind niet zo snel iets normaal. Van de kleinste normaalheden begrijp ik vaak al niets. Misschien komt dat door mijn autisme, misschien door de Vrije School. Daarom onderzoek ik het leven in Nederland graag. Andere mensen lijken namelijk veel zekerder van hun zaak dan ik.

Mijn werk gaat dus meestal over het sentiment in Nederland: Waar komt een mening vandaan? Waarom reageren we op een bepaalde manier op het nieuws? En hoe komt het dat men zo lyrisch of juist woedend is over zaken die mij compleet onverschillig laten?

Bij ieder werk zoek ik een materiaal dat past bij mijn onderzoek. Ik werk multidisciplinair en veel met tekst, maar ik hoop dat mensen altijd de humor en mijn oprechte nieuwsgierigheid in mijn handschrift terugzien.

Omdat mijn werk vaak over andere mensen gaat, vind ik het belangrijk dat mijn werk toegankelijk verkrijgbaar is. Daarom ben ik transparant over prijzen en maak ik de mogelijkheid tot aankoop zo makkelijk mogelijk middels een webwinkel.