Influencer of gewoon kunstenaar die social media níet vies vindt.

instagram-bio @mignonnus

Met meer dan 24.000 volgers op Instagram en een zeer sterke engagement (meer dan 7%) is het account @mignonnus een actief platform, waar humor en cultuur de boventoon voeren, maar serieuze zaken niet gemeden worden.

Thema’s & onderwerpen
Een groot deel van mijn dagelijkse bezigheden vlog ik. Van ondernemen tot koken. En van kunst maken tot kunst kijken. Ik wissel comedy-content af met het bespreken van thema’s die ik belangrijk vind. Denk daarbij aan cultuureducatie, neurodiversiteit, ethiek en de planeet.

Demografie

73% vrouw
25-44 jaar (70,6%%)
95% Nederland & België

Best Social Media Awards
In 2020 was ik genomineerd voor een ‘Best Social Media Award‘ in de categorie Beste Nieuwkomer. De organisatie beschrijft de onderscheidingen als volgt: “The Best Social Awards zijn dé prijzen in Nederland voor al het beste op social media, de crème de la content.” (video)

Samenwerkingen
Ik gebruik mijn platform graag om verhalen te vertellen waar ik achter sta; authenticiteit en eerlijkheid heb ik hoog in het vaandel staan. Daarom werk ik graag samen met merken en organisaties waar ik achter sta. Fast-fashion is bijvoorbeeld uitgesloten. Dingen die wél bij mij passen: Tentoonstellingen, cultuurbezoek, duurzame mode, veganistisch eten, vakantie in NL, maatschappelijke projecten, (duurzame) basisbehoeften.