Het kunstabonnement is een initiatief waarbij mensen laagdrempelig en voordelig van kunst kunnen genieten. Afhankelijk van je bestelmethode (losse kaarten of een serie van twaalf) valt er iedere maand een kunstkaart op de mat.

De afbeelding is altijd een verrassing, maar kan uit verschillende disciplines bestaan. Denk hierbij aan fotografie, sculpturen, digitale illustraties of schilderijen.

De achterkant van de kaart omschrijft het werk. Meestal is het een combinatie van inspiratie, werkproces en achterliggende gedachten. Geen moeilijk gedoe met allerlei kunststromingen en conceptuele filosofie, maar een heldere beschrijving van mijn eigen blik en route op/naar het werk.

Ik vind het ongelofelijk leuk dat ik op een laagdrempelige manier meer leer over kunst. Elke maand is het weer een verrassing wat ik in de bus krijg en het voelt sowieso als een cadeautje. Net als vroeger toen je stickers of plakplaatjes spaarde, maar dan leuker! Een fijne manier om meer te leren en een ander de supporten!

marloes @luckyleaf.nl

Je hoeft dus helemaal geen kunstkenner te zijn om de kunstkaarten te begrijpen. Sterker nog, ik hoop dat mijn toegankelijke teksten en kijkje in de keuken bijdragen aan andere kunstervaringen. Hoe kijken makers precies?

De kunstkaarten worden full colour gedrukt op A5-formaat en voorzien van een glanzende afwerking. Dat maakt de kaarten uitermate geschikt om in te lijsten, anders op te hangen of in te plakken.

Meer lezen of bestellen? Dat kan via mijn webshop studiostoutshop.nl!

https://www.youtube.com/watch?v=I863x_PD-ho&feature=youtu.be