Big Vegan Sister de Podcast: “1 – In gesprek over activisme met Mignon Nusteling
De allereerste aflevering van het eerste seizoen gaat natuurlijk over… activisme! Daarom ging ik in gesprek met de leukste, meest welbespraakte en ontwapenende activist die ik ken: Mignon Nusteling. Mignon vertelt waarom ze een paard van Troje is, ik vertel waarom ik zo enorm angstig word van confrontatie in geschreven woord en verder maken we – vegan – gehakt van mensen die ons platform willen gebruiken om hun schadelijke boodschap te verkondigen. Maar we hielden het netjes hoor! Benieuwd geworden? Ga snel luisteren!”
Luister op Spotify | luister in browser

De Makers Podcast: “DM#7 Waarom Mignon Nusteling liever opvalt dan zichzelf aanpast en hoe jij dat kunt doen
Mignon Nusteling is naast kunstenares ook een te gek vrouwelijk rolmodel op sociale media. Ze staat voor waar ze in gelooft en gaat discussies niet uit de weg. We hebben het over haar werk, personal branding, de kracht en vloek van sociale media en waarom je beter kunt opvallen dan jezelf aanpassen.”
Luister op Spotify | luister op iTunes

DAMN, HONEY de podcast: “Aflevering 5 – Over huidhonger, omgaan met haters en Femmes Fatales. Met Mignon Nusteling.
In deze aflevering is baken van wijsheid Mignon op bezoek die vertelt over haar al-dan-niet-naakte verschijning op Instagram. We kregen een ‘tof sausje’ ingefluisterd van Maxime en Femke vroeg ons hoe we omgaan met sceptici en weglachers.”
Luister op Spotify | luister op iTunes

Creative Sundays: “Aflevering 2 – Mignon Nusteling
Mignon kan het allemaal: tekenen, schilderen, vormgeven, schrijven, fotograferen. Maar hoe noem je jezelf dan? Hoe kies je waar je aan gaat werken? Kun je gewoon doen waar je zin in hebt?”
Luister op Spotify | luister op iTunes