Tekenen, schilderen, boetseren, collages maken… het is allemaal heerlijk om te doen! Voor sommigen is het zelfs zo fijn, dat het jammer is dat het zich tot creatieve schoolwerkjes of thuis wat kleuren, beperkt. In dat geval is de kunstelwerkplaats, dat eigenlijk een open atelier is, zeker iets voor je kind!

De kunstelwerkplaats is geen tekenles, maar een ontdekkingstocht op zoek naar nieuwe materialen en kunstvormen. We leren dat tekeningen best mogen mislukken en dat kunst ook lelijk mag zijn! We kijken filmpjes van bekende kunstenaars, wat doen ze nou eigenlijk?

In de werkplaats is een supergrote kast met allemaal materialen! Klei, stiften, acryl, aquarel, stof, verschillende papieren en ga zo maar door! En je mag alles gebruiken!

Omdat kunst maken een serieuze zaak is, waarvoor je je goed moet concentreren, werken we in kleine groepen tot maximaal zes kinderen.

Kom je een keertje op proef?

De Kunstelwerkplaats voor kinderen van 8 tot 12 jaar begint in januari en vindt plaats op woensdag van 15.00 tot 17.30 uur. Locatie centrum Dordrecht.

Neem voor meer informatie contact op via mail; studiostout@gmail.com